2011. június 29., szerda

Chance, Karen: Átölel az éjszaka - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Átölel az éjszakaA könyv listaára: 2980 Ft. Leírás:
Az amerikai fantasy-irodalom újabb hajtásának tekinthető Cassandra Palmer-sorozat következő kötetét vehetik kézbe a műfaj magyar rajongói. A kiadója az alábbi mondattal ajánlja a floridai Orlandóban élő Karen Chance regényét: minden mondata felér egy vérszívással. A csavaros eszű és szexi hősnő, Cassie, vagyis Cassandra ugyanis végképp belépett a vámpírok, varázslók és mindenféle mágikus lények benépesítette világba, sőt a világ első számú látnokává vált. Ám mindaddig, míg őt és egy vámpír nagymestert - az őrjítően jóképű Mirceát - mágikus kapocs köti egymáshoz, a lány nem lehet ura saját életének. A varázslatot, mely összeköti őket, csupán egy ősi varázskönyvben, a Codex Merliniben pergamenre vetett igézettel lehet feloldani. A kódex hollétéről azonban senki sem tud közelebbit, így Cassie-nek a múltban kell kutatnia. S - mint azt a szerző előző művében megtudhatta az olvasó - az idő feletti hatalmával a keresésnek ez a módja járható út. A fiatal lány azonban hamarosan megtudja, hogy a legendák szerint a könyv olyan varázsigéket is tartalmaz, amelyek az egész világot veszélybe sodorhatják. Tehát, ha sikerül is megtalálni, mérlegre kell tenni a spirituális erőkkel felruházott pár helyzetének megoldódását és az egész emberiség esetleges pusztulását. ISBN: 978-963-9943-96-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 06:10
. Chance, Karen: Átölel az éjszaka - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Fontos