2011. június 30., csütörtök

Quinny BUZZ babakocsi + hordozó + táska... NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Quinny Buzz - a városi babakocsi!
Újra eladásra kínálom a babakocsit, mivel az előző vevő hordozó nélkül szerette volna megvenni, mert nem tetszett a hordozó színe, mert nem kislányos szerinte hozzáteszem mi a lányunknak csináltattuk (igaz hordozóval licitált rá), de úgy nem adtam oda.
A babakocsi kizárólag a meghirdetett dolgokkal együtt eladó!
Kérem csak az licitáljon akinek színben, formában is megfelelő és nem akar alkudozni, na meg ezekkel a kiegészítőkkel együtt akarja megvásárolni nem többel, nem kevesebbel!
Inkább kérdezz licitálás előtt, nem szeretnék ismét igy járni!
Egyedül álló design, extra kényelmesre párnázott üléssel, amely két irányba állítható.
A Maxi Cosi modellel együtt kombinálva 3 az 1-ben (3 in one) modellt kapunk. Természetesen minden extrával ellátva, esővédő, tároló rekesz a kerekeknél, eredeti pelenkázótáska stb. Hihetetlenül "anyuka" kímélő, szinte magától összecsukódik a teleszkópos váz.
A bébihordó huzatát 8000Ft. -ért csináltattuk 6 hónappal ezelőtt.
Mi nagy örömmel és könnyedséggel használtuk. Egy hibája a kihúzható tolókar nem működik. Ez nem befolyásol igazán semmit, nem lötyög, nincs is sok értelme, kivéve, ha 2m magas az anyuka : )
Természetesen a használat nyomai fellelhetőek, de szerintem nem vészes. Fakulás és szakadás nincs. Fékek tökéletesek. Új ára még mindig 200ezer, ezt ennek töredékéért megkaphatod!
Mivel minden irányban felszerelhető rá EGY MOZDULATTAL minden, ezért nincs sírás-rívás, nem süt a szemébe a nap soha! : ) Tényleg könnyen összecsukható. 6 hónapos korig kb. NEM kell külön autóba bébihordó, ezt egy gombnyomással le lehet venni, és már mehet is a kocsiba. Nem baj ha elalszik a baba vásárlás közben, hisz egy mozdulat és indulhatunk is.
FONTOS!
A sportrész 3 éves korig használható, ez nem a kicsi 2 éves korig használható kivitel!
HA MEGVESZED NEM FOGSZ CSALÓDNI BENNE!
-babakocsi
-MAXI-COSI bébihordó
-hordozó adapterek
-pelenkázó táska
-esővédő
Mérete miatt inkább a személyes átvételt javaslom, de természetesen megoldható a postázás a vevő költségére, a szállítási feltételek között  megadott postaköltség nem hiszem, hogy elegendő hiszen egy csomagban NEM tudom elküldeni mert nem fér bele, pontosat csak vásárlás után tudok mondani.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-03 22:44
. Quinny BUZZ babakocsi + hordozó + táska... NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos